Ronaldo krossade vm- drömmen

Cristiano Ronaldo krossade igår den svenska vm- drömmen när han gjorde hattrick i play- off mötet.

– Just nu är det bara sorg, säger Erik Hamrén till Radiosporten.

I det första play- off mötet spelade Portugal och Sverige 1- 0 efter att Ronaldo avgjorde i den 83:e minuten.

I returmötet på friends arena stod det 0- 0 efter en halvlek. Men det tog inte många minuter i den andra halvleken innan Christano Ronaldo satte 1- 0 för Portugal. Målet kom på en kontring efter att Sebastian Larsson fick ett bra läge presic framför mål.

1-0 höll sig tills Kim Källström skruvade in en hörna och Zlatan nådde högst. Efter bara fem minuter fick sverige en frispark precis utanför portugals straffområde. Zlatan Ibrahimovic la upp bollen och sköt ett stenhårt skott i målvaktens hörn. Rui Patricio i portugalmålet var chanslös.

Sverige tryckte på men det blev inget mer. Istället gjorde Ronaldo två mål till på kontringar.